Måndag 23/1 Cecilia ”Gösdrottningen” Grönberg – föreläsning på Elektronen!
Cecilia Grönberg är guide på Sibbofjärden utanför Nyköping och har gös som specialitet. Hon har fångat många stora gösar varav 4 stycken över den magiska gränsen 10 kg! Cecilia räknas som en av Sveriges absolut duktigaste gösfiskare. Hon kommer att berätta om sitt fiske genom åren och hur det kom sig att hon började kallas "Gösdrottningen". Hon är sedan sex år medlem i CWC Fishing Team och fisket har varit en stor passion ända sedan hon började gå. Missa inte denna kväll, där Cecilia kommer att bjuda på mängder av proffstips för dig som gillar vertikalfisket efter gös! Precis som tidigare år kör vi detta som ett lite större arrangemang på Elektronen och vi kommer som vanligt att bjuda in allmänheten. Tidigare arrangemang har varit väldigt lyckade med 100-200 besökare. Elektronen ligger bara ett stenkast från vår klubblokal. Det kommer att finnas fikaförsäljning och ett lotteri med som vanligt grymma priser!

Plats: Elektronen, Industrigatan 2, Kungsbacka
(vid Bröderna Henrikssons Stenhuggeri och Mats Musikbutik)
Start: kl. 19 (kom i tid!)
Inträde: Gratis, KSK står för kostnaden
Frågor: Markus Lundgren 0708-53 63 22
Mer info: www.teamisola.blogspot.se

Söndag 29/1 KM Pimpel
Eftersom isläget är ett återkommande problem här på västkusten, så får fiskesjö bestämmas några dagar innan fisket. Reservdag är 12/2 (ring för info!).

Fisketid: 10-14
Sammanlagd vikt abborre gäller som vanligt.
Anmälan senast 27/1 till Martin Ågren, 0734-20 75 25.
Isdubbar är obligatoriskt! Klä dig rätt och glöm inte mössa, vantar och matsäck. Ta med bensinpengar till de som kör, samt till eventuella fiskekortskostnader.

Onsdag 29/3 Årsmöte
Årsmötet är årets viktigaste möte där du som klubbmedlem har möjlighet att framföra dina synpunkter och åsikter. Efter mötet kommer klubbens olika kommittéer att presenteras. Som vanligt bjuder klubben på landgång, kaffe och dricka, och i samband med det hålls prisutdelningen för klubbtävlingarna 2016.
Tid & plats: Ängsgatan 24 (på gaveln, i källaren), kl. 19

Lördag 22/4 KM Hav - Öresund
Vi åker som vanligt med Vandia från Helsingborg. 2016 års KM vanns av Micael Karlsson före Lars-Bruno Johansson. Anton Berglund var ensam i juniorklassen men blev poängbäst på hela båten! Mer info om fisket kommer i marsnumret av Kungsfiskarn. Vandia är även bokad 23/9 2017.

Ungdomsverksamhet
Våren 2017 rullar på trots att flera av våra ungdomsledare har flyttat eller jobbar på annan ort. Detta tack vare att föräldrar hjälper till med arbetet! Tiderna brukar vara måndagar 17.30–19.30. Under vinterhalvåret är vi framförallt inomhus i klubblokalen och tillverkar egna drag, binder flugor och knyter tackel. Om isen lägger sig försöker vi få till en isfiskedag en lördag eller söndag. Framåt april börjar vi fiska igen. Ingemar Karlsson (0708-42 94 61) är huvudansvarig och det finns också en Facebook-grupp som fungerar som informationsspridning för ungdomsverksamheten i KSK. Den heter ”KSK Ungdom Kungsfiskarn”: www.facebook.com/kskungdom/