Svenskt rekord
Vi måste bara börja med att Mattias Jonssons mäktiga håkäring nu är registrerad som nytt svenskt rekord. Ni som mot all förmodan har missat detta kan läsa mer om detta på sportfiskarnas webb >>>

Digitala Medlemskort
Åter igen vill jag påminna om att ni måste registrera er på de SMS som tidigare har skickats ut till samtliga medlemmar i Kungsbacka sportfiskeklubb.  
SMS.et kommer från Cardskipper som är vår leverantör av digitala medlemskort, klicka på länken och ladda hem appen, fyll i din mail och bekräfta med ditt mobilnummer. Klart!  
Med medlemskortet i din mobil har du sedan full koll på allt inom klubbens verksamhet, så som koder till båtar och medlemssidor på webb, aktiviteter, fångstrapporter och mycket mer.
Saknar du ett SMS kontakta stefan@kungsfiskarn.se så hjälper han dig

Ungdomsgruppen onsdagar
Gruppen expanderar konstant och det är riktigt kul, senast i Rörvik fyllde vi upp nästintill hela parkeringen och var rekordmånga deltagare. Det är extra viktigt nu att alla aviserar om de kommer, detta för att vi skall kunna anpassa aktivitet och plats efter hur många vi blir.

Enklast är att svara på de grupp SMS som skickas varje vecka.
Får även passa på att gratulera Adam och hans superborre på hela 1420 gram tagen i Äntasjön på mete.

Styrelsen
Semester är slut och första mötet är nu i början på september.
Vi kommer att diskutera våra nya medlemskort, höstens aktiviteter samt fångstregistret som kommer att förbättras och utökas, detta skall först diskuteras och utformas men jag kan redan nu lova överraskningar då vi har en sponsor som backar upp.
Så registrera era fångster under hösten.

Kinnarps festivalen 31–1 sep.
Nästa helg fiskas det i Öresund och sista anmälningsdagen är i morgon.
Flera team från KSK deltar, även tonfiskprojektet startar i dagarna. 
Mer om detta i kommande nyhetsbrev.

Skitfiske på dig!

//Styrelsen KSK